In geval van overlast


Talimari is een projectontwikkelaar en heeft op de Neurenburg in de afgelopen jaren zowel nieuwe bedrijfsunits, parkeerplaatsen als nieuwe garageboxen gerealiseerd en zal t.z.t. op het gedeelte van het terrein waar nu nog oude stalen garageboxen staan, ook daar nieuwe garageboxen gaan bouwen.

De 20 bedrijfsunits en 50 losse parkeerplaatsen zijn inmiddels door de jaren heen allemaal verkocht en van de eerder dit jaar opgeleverde 46 garageboxen is een groot deel als verkocht en staan er hiervan nog enkele te koop.

Voor de verkochte bedrijfsunits, parkeerplaatsen en garageboxen is Talimari niet meer verantwoordelijk maar zijn de eigenaren daarvan bij ‘overlast’ daarop aan te spreken en bij geen reactie of in uw ogen blijvende overlast kan men de omgevingsdienst en/of politie contacten met een handhavingsverzoek. Die zullen dan ook moeten bepalen of de door u gemelde overlast inderdaad daaronder valt. Ondernemers en garageboxhouders hebben conform het bestemmingsplan bepaalde rechten om in de door hen aangekochte ruimten en daarbuiten werkzaamheden te verrichten.

Facebook Pagelike Widget
0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.